- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Председник Савета родитеља ОШ „Владислав Рибникар“: Влада обећала да ће испунити све наше захтеве

© AP Photo / Darko VojinovicОШ Владислав Рибникар
ОШ Владислав Рибникар - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2023
Пратите нас
Председник Савета родитеља Основне школе "Владислав Рибникар" на Врачару Игор Ђорђевић каже за РТС да им је на састанку у Влади Србије обећано да ће сви захтеви које су у среду изнели бити испуњени.
Савет родитеља Основне школе "Владислав Рибникар", у којој је прошле недеље убијено осам ученика и радник обезбеђења, изнео је у среду седам захтева у којима се, поред осталог, тражи реконструкција догађаја, објашњење шта ће бити са дечаком који је починио масакр, као и одговорност људи који су објавили списак са именима ђака.
Данас су представници Савета родитеља позвани на састанак у Владу Србије, где им је обећано да ће сви захтеви бити испуњени.
"Организован је састанак у кабинету, где је поред председнице Владе био и тим који је добио задатак да испуни наше захтеве. Добили смо чврсто обећање да ће сви наши захтеви бити испуњени и да ће почев од данас почети да се ради на реализацији и испуњењу тих захтева", рекао је након састанка председник Савета родитеља ОШ "Владислав Рибникар" Игор Ђорђевић.
Истиче да у овом тренутку не може да изађе у јавност са више инфорамација јер ће из дана у дан имати комуникацију са тимом и са премијерком Аном Брнабић, од које ће добијати појединачне информације о појединачним захтевима.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала