- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шоу Јовељића у Лос Анђелесу – само минут је био довољан /видео/

© AFP 2023 / PATRICK T. FALLONДејан Јовељић
Дејан Јовељић - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2023
Пратите нас
Српски репрезентативац Дејан Јовељић постигао је други гол у победи Лос Анђелес Галаксија над Сан Хозеом резултатом 2:1 (0:0), иако је у 90. минуту крочио на терен. У првом контакту с лоптом, само шездесет секунди касније успео је да пронађе пут до мреже за велику радост свог тима.
Тренер тима из „Града анђела“ Грег Вани послао је у игру бившег шпица Црвене звезде, Ајнтрахта тек по истеку регуларног времена, када је Јовељић заменио прву звезду тима Мексиканца Хавијера Чичарита.
И – одмах је уследио шоу у режији Србина. Извршио је Дејан притисак на штопера гостујућег тима Џонатана Менсаха, који се спетљао као последњи и то му је отворило простор да изађе „један на један“ с голманом Марчинковским, поред ког је рутински послао лопту у мрежу.
Није могао да сакрије радост Јовељић, па је у налету емоција скинуо дрес због чега га је главни арбитар оправдано казнио жутим картоном.
Није марио за то стрелац другог гола за Лос Анђелес Галакси који је отрчао ка трибинама да прослави гол са саиграчима и навијачима.
То је други гол Јовељићу ове сезоне, пошто је погодио и у поразу свог тима од Даласа резултатом 3:1, а има и асистенцију у МЛС лиги.
Тим из Холивуда бележи неочекивано лоше резултате ове сезоне и налази се претпоследњем месту Западне конференције са само девет бодова и две победе из чак 11 утакмица.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Футбол. Кубок PARI Премьер. Матч Сочи - Зенит  - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2023
СПОРТ
Рус прави простор за странца више на Маракани
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала