- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Велико интересовање за летове из Чикага ка Београду

© Tanjug / SAVA RADOVANOVIĆАвион „Ер Србије“
Авион „Ер Србије“ - Sputnik Србија, 1920, 20.05.2023
Пратите нас
Средом и суботом авио компанија „Ер Србија“ реализује лет између Чикага и Београда, а попуњеност летова из Чикага ка Београду је боља од очекиваног, рекао је данас регионални директор „Ер Србије“ за Северну и Јужну Америку Џорџ Петковић.
„Други лет, трећи лет, сви летови који надолазе из Чикага су распородати скроз. Што се тиче лета из Београда ка Чикагу, летови су доста попуњенији него што смо очекивали, али није попуњен као што је овај лет из Чикага“, изјавио је Петковић за Танјуг.
Истакао је да је овде велика српска заједница која броји више од 400.000 људи и да увођење ове линије има велики значај за путнике, али и да доприноси билатералним односима две земље.
„Циљ је да не конектујемо само Београд са Чикагом, већ ка свим градовима који су после Чикага на западној обали, источној обали, средњој Америци“, рекао је Петковић.
Навео је да се линија према Њујорку показала као одлична и да сада „Ер Србија“ према том граду лети седам пута недељно. Истакао је да је на том лету тешко наћи место све до половине јула.
„Ако се не варам, мислим да има укупно двадесет и нешто места од 16.маја до 4. јула, што је јако добар резултат. Чикаго неће бити никако мање значајан и мање успешан него Њујорк, мислим да ће то бити још успешнија и још боља линија“, оценио је регионани директор ове компанија за тржиште Северне и Јужне Америке.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала