- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Самит Г7 у Хирошими у сенци путујућег циркуса Зеленског | Свет са Спутњиком

© AP Photo / Louise Delmotte, PoolВладимир Зеленски
Владимир Зеленски - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2023
Пратите нас
Покушаји двоструког обуздавања Русије и Кине у сенци путујућег циркуса украјинског председника Владимира Зеленског – у таквој атмосфери протекао је самит Г7 у јапанској Хирошими. Осећај промашености међу учесницима скупа додатно су појачале вести о паду Бахмута, украјинске „непобедиве тврђаве“.
Какав је уопште резултат самита, шта је Зеленски тражио од Бајдена и има ли икакве перспективе његов позив лидерима Г7 да у јулу организују „самит мира“ по украјинској формули?
Зашто чак и западни медији саркастично говоре о скупу у Хирошими као о „клубу разбијених срца“ због ниског рејтинга учесника?
Која је три важна ударца Русија послењих дана нанела не само Украјини већ и Западу?
Ово су само нека од питања за госте емисије „Свет са Спутњиком“, политиколога Александра Павића и уредника портала „Факти“ Ђуру Билбију.
Свет са Спутњиком, 22.5.2023.

О емисији „Свет са Спутњиком“

Емисија „Свет са Спутњиком“ бави се горућим темама из широког спектра друштвеног и политичког живота. Води је Тања Трикић, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости. Емитује се сваког понедељка.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала