- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Тужилаштво утврђује одговорност мајке дечака убице из ОШ „Владислав Рибникар“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТри девојчице седе на улици испред школе "Владислав Рибникар" на Врачару” након масовне пуцњаве 3. маја 2023.
Три девојчице седе на улици испред школе Владислав Рибникар на Врачару” након масовне пуцњаве 3. маја 2023. - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2023
Пратите нас
Прво основно јавно тужилаштво у Београду, по службеној дужности оформило је предмет и покренуло предистражни поступак на основу ког би требало да се утврди да ли је мајка малолетног К. К. починила кривично дело запуштање и злостављање малолетног лица, пренели су медији.
Тужилаштво је Полицијској управи за град Београд упутило захтев за прикупљање потребних обавештења којим је наложено да се саслуша осумњичена М.К, да се обави разговор са педагогом и психологом запосленим у ОШ „Владислав Рибникар“, као и да се предузму све друге мере и радње потребне за потпуно утврђивање чињеничног стања.
Такође, Градском центру за социјални рад наложено је да изврши дијагностичку процену функционисања породице малолетног К. К. и о томе достави извештај тужилаштву, као и да утврди да ли се наведена породица одраније налазила у евиденцији тог органа.
Након што тужилаштву буду достављени извештаји Полицијске управе за Град Београд и Градског центра за социјални рад, јавност ће без одлагања бити обавештена о даљем току поступка и донетим одлукама.
Паљење свећа испред школе Владислав Рибникар - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2023
ДРУШТВО
Почела настава у ОШ „Владислав Рибникар“ - часова нема у делу у којем се догодила трагедија
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала