- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лукине сузе као знак да ништа није како треба /видео/

© AP Photo / Luis VieiraЛука Јовић
Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2023
Пратите нас
Лука Јовић, српски репрезентативац, у сузама је окончао финале Купа Италије у ком је његова Фиорентина поражена од Интера преокретом са 2:1.
Јовић је поново утакмицу стартовао са клупе, на терену је потом провео 20 минута и имао је три велике шансе.
Али, ниједну није успео да реализује.
Јовић је унео велику енергију у своју екипу, појављивао се на свим деловима терена, улазио је дубоко у казнени простор противника, креирао шансе, практично променио утакмицу, али ништа није било довољно.
Јовић је после неславног боравка у Реал Мадриду покушао да рехабилитује каријеру у Фиорентини, али је на 34 одигране утакмице у италијанским такмичењима постигао свега шест голова уз четири асистенције.
Вреди истаћи да се он одлично снашао у Лиги конференција где је на 12 мечева уписао шест погодака уз једно додавање, али је општи утисак да је могао и морао боље.
Да није све до њега сведочи и податак да је на 48 одиграних мечева на свега 19 провео на терену више од 45 минута, а јасно је да је за нападача неопходно да има константно време у игри како би стекао осећај и самопоуздање.
То се није догодило и поставља се велико питање где и како ће Јовић моћи да поврати стару форму, с обзиром на то да у томе није успео ни у 11-пласираном тиму италијанске Серије А.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала