- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Власник телевизије Пинк најавио укидање ријалити програма „Задруга“

© Sputnik / Стрингер / Уђи у базу фотографијаЕкран телевизора са белим шумом
Екран телевизора са белим шумом - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2023
Пратите нас
Власник телевизије Пинк Жељко Митровић рекао је да је, на препоруку председника Републике Србије Александра Вучића, донео одлуку да у року од десетак дана, укине ријалити програм Задруга.
„На препоруку председника Србије Александра Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм Задруга. Верујем да је јединство Србије и процена Председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса”, написао је Митровић на Инстаграм* налогу.
Председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да је током разговара са власником Пинка Жељком Митровићем рекао да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да размотри могућност да га укине.
„Ја знам какав је његов став и гледалаца Србије који то гледају, али то је била моја молба. Замолио сам га да пре него што се разговара у оквиру РЕМ-а и неких других надлежних институција, сам направи тај потез и можда размотри могућност да то укине – да ли ће или неће, то ћемо да видимо“, рекао је Вучић за ТВ Пинк.
Хитно укидање ријалити програма и емисија које промовишу неморал и насиље на телевизијама са националним фреквенцијама, један је и од захтева дела опозиције који организује протесте „Србија против насиља“.
*Активности „Мета“ (друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм) забрањене су у Русији као екстремистичке
 Александар Вучић  - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2023
СРБИЈА
Вучић: Понудићу дијалог и нова решења, моја улога ће се променити
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала