- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Школска година у ОШ „Владислав Рибникар“ завршава се 2. јуна

© Sputnik / Лола ЂорђевићЦвеће испред Основне школе "Владислав Рибникар"
Цвеће испред Основне школе Владислав Рибникар - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2023
Пратите нас
Школска година за ученике ОШ „Владислав Рибникар“ биће завршена у петак 2. јуна, договорено је на састанку родитеља ученика те школе, председника Александра Вучића и представника државних органа.
У Председништву Србије одржан је састанак којем су присуствовали Миланка Негић, мајка девојчице Софије Негић страдале у масакру 3. маја у школи „Владислав Рибникар“, Бојана Недељковић — заменица председника Савета родитеља, представници свих релевантних државних установа и председник Србије.
Како је РТС-у потврђено у Министарству просвете, на састанку је договорено да се школска година заврши раније јер је то једино решење, како је наведено, за излазак из кризе.
Од понедељка, 5. јуна, сви ученици школе „Владислав Рибникар“ требало би да се састају у ОШ „Свети Сава“ у поподневној смени, где ће имати активности које ће бити осмишљене за њих.
У делу школе „Владислав Рибникар“, у који се улази из Улице краља Милутина, биће направљен меморијални центар, као сећање на све жртве страшног масакра, што је иницијатива коју је покренула Миланка Негић.
Како се додаје, бојазан родитеља око успеха њихове деце, односно оцена, биће решен најбоље за децу, која ни на који начин неће бити оштећена.
Пуцњава у ОШ „Владислав Рибникар“ у Београду - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2023
ДРУШТВО
Министарство просвете предлаже смену директорке школе „Владислав Рибникар“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала