- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Ђоковићева јасна порука, Јокић и даље чека, а Звезда већ „ради“ | Спутњик спорт

© AP Photo / Jean-Francois BadiasНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2023
Пратите нас
У новој епизоди емисије Спутњик спорт Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, доминантно је кренуо у поход на Париз јер је у три сета за мање од два и по сата елиминисао Американца српског порекла Александра Ковачевића. После тога Ноле је послао поруку, написавши на објективу камере да је Косово срце Србије и да се престане са насиљем.
Новинари спортске редакције Спутњика Тамара Ранковић и Петар Миловановић причали су о Новаковом „паљењу мотора“ и снажној поруци коју је послао с Ролан Гароса, неизбежне теме биле су и Никола Јокић који и даље чека ривала у великом НБА финалу, као и Звездина „тренерска рокада“ само дан по освајању шесте узастопне титуле у фудбалу.- Како је Новак изгледао на терену против Ковачевића, који је први пут заиграо на једном Гренд слем турниру?- Шта је рекао Ђоковић након што је на камери написао „Косово је срце Србије – стоп насиљу“?- Шта је Николи Јокићу важније од играња кошарке?- Да ли би мењао две МВП титуле за шампионски прстен?- Шта је био „услов“ Барака Бахара да потпише за Звезди и какве везе са тим има Новак Ђоковић?Све то можете да сазнате у новој епизоди емисије Спутњик спорт.
Спутњик спорт, 29.5.2023.

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић, Страхиња Клисарић и Милан Здравковић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала