- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

У 75 школа широм Србије дојаве о бомбама

© Sputnik / Лола ЂорђевићПолицајац испред главног улаза ОШ "Михајло Петровиић Алас"
Полицајац испред главног улаза ОШ Михајло Петровиић Алас - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2023
Пратите нас
Широм Србије дојаве о постављеним бомбама јутрос до девет сати примило је 75 школа, речено је Танјугу у Министарству просвете.
МУП је претходно саопштио да су њихови припадници и данас, након дојава о постављеним експлозивним направама у многим школама на територији Србије, изашли на терен, где спроводе мере и радње из своје надлежности.
И у претходним данима када је било оваквих дојава, за које је утврђено да су биле лажне, полиција је све време била на терену и бринула се о безбедности ученика и грађана Србије, наводи се у саопштењу МУП-а.
МУП подсећа да је од 8. маја појачано присуство полицијских службеника у свим основним и средњим школама на територији Србије, као и у зонама школа, који са школским полицајцима предузимају мере безбедносне заштите.
Припадници МУП-а, како је истакнуто, свакодневно брину о безбедности и сигурности свих грађана и у сарадњи са надлежним тужилаштвима раде на расветљавању свих догађаја у вези са дојавама о постављању експлозивних направа у школама и свим другим објектима.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала