- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шта се спрема Луки иза леђа?

© AP Photo / José Luis VillegasКајри Ирвинг Лука Дончић
Кајри Ирвинг Лука Дончић - Sputnik Србија, 1920, 05.06.2023
Пратите нас
Лука Дончић, словеначки кошаркаш и члан Далас Меверикса, могао би да се суочи са новим проблемом у свом тиму.
Дончић је до одређеног момента током актуелне сезоне био на одличном нивоу и водио је своју екипу ка плеј-офу, али се све променило у моменту када је управа клуба одлучила да ангажује одличног кошаркаша и проблематичну личност Кајрија Ирвинга.
Не само да су Дончићу и Ирвингу практично биле неопходне две лопте на терену како би свако имао довољно учешћа у игри, већ је управа и на у смирај сезоне одлучила да „дигне руке“ и да се екипа ни не бори за плеј-оф.
И као да проблемима за Дончића нема краја, из Америке стижу информације да је Ирвинг контактирао Леброна Џејмса и питао га да ли жели да дође у Далас.
Подсетимо, Џејмс је „почишћен“ заједно са Лејкерсима у финалу Западне конференције од стране Николе Јокића и Денвер Нагетса и чак је најавио крај каријере.
Наравно, радило се само о тренутној увређености велике звезде, а сада се наводно он спрема за одлазак из Лос Анђелеса, а као могућа дестинација наводи се Далас, где је, чини се, Ирвинг преузео на себе улогу „регрутера“.
Ирвинг и Џејмс су играли заједно у Кливленду који се готово распао после њиховог одласка, а ако се они поново удруже и то у екипи где је јасно да је Дончић прва виолина, не би чудило да Лука одлучи да напусти Далас у неком моменту јер би за њега било практично немогуће да игра своју игру у друштву таквих карактера.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала