Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић захвалио Маклеод на доприносу јачању односа Србије и Велике Британије

© Tanjug / JADRANKA ILIĆПредседник Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадорку Уједињеног Краљевства у Србији Шан Маклеод
Председник Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадорку Уједињеног Краљевства у Србији Шан Маклеод  - Sputnik Србија, 1920, 06.06.2023
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадорку Велике Британије у Србији Шан Маклеод и захвалио јој што је својим дипломатским искуством и залагањем допринела јачању односа две земље.
Вучић је, како је написао на друштвеним мрежама, посебно истакао заједнички рад на пројекту Моравски коридор, први ауто-пут у Европи који је финансирала британска агенција UK Export Finance и који, како је навео, остаје важан симбол партнерства и сарадње између две земље.
Вучић је амбасадорки пожелео много успеха у будућем раду, захваливши јој на томе што је својим дипломатским искуством и залагањем допринела јачању односа Србије и Уједињеног Краљевства.
„Захвалио сам амбасадорки Маклеод на ангажовању током мандата, а посебно на томе што смо заједно пратили остваривање једне велике визије и величанственог пројекта какав је Моравски коридор, први ауто-пут у Европи који је финансирала британска агенција UK Export Finance и који остаје важан симбол партнерства и сарадње између наше две земље. Пожелео сам амбасадорки много успеха у будућем раду, захваливши јој још једном на томе што је својим дипломатским искуством и залагањем допринела јачању односа Србије и Уједињеног Краљевства“, навео је Вучић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала