- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Спектакуларан повратак Милоша за Мишин брзи крај

© AFP 2023 / FRANCK FIFEМилош Раонић, канадски тенисер
Милош Раонић, канадски тенисер - Sputnik Србија, 1920, 12.06.2023
Пратите нас
Канађанин Милош Раонић се после две године паузе, у великом стилу се вратио тенису, пошто је на старту Хертогенбоша био успешнији од Србина Миомира Кецмановића – 6:3, 6:4 у мечу који је трајао 84 минута.
Улога фаворита очекивано је била додељена Кецмановићу, који је 39. на АПТ листи, док је Раонић због дугог одсуства изгубио ренкинг и на турнир у Холандији стигао је са специјалном позивницом.
Олга Даниловић - Онс Жабер, Ролан Гарос - Sputnik Србија, 1920, 12.06.2023
СПОРТ
Олга се вратила међу најбољих 100!
Милош Раонић није могао да пожели боље отварање меча и бољи повратак тенису, пошто је на самом старту меча, након што је спасио три брејк лопте и освојио гем, успео да „украде сервис“ Миомиру.
Већ у следећем виђен је рибрејк, али је „бомбардер“ из Канаде до краја првог сета успео у осмом гему да направи још један брејк, да би на крају славио 6:3.
На крилима те предности, Раонић је наставио да диктира дешавања на трави Хертогенбоша. Већ у првом гему поново је отео сервис Кецмановићу и себично је чувао стечену предност до самом краја меча.
Експресно је стигао до три везане меч лопте и прву је реализовао за 6:4 и пласман у друго коло турнира. Раонић је такође стигао до максималне четврте победе у дуелу са српским тенисером Кецмановићем.
„Лепо је бити овде после скоро три године. Није ме било баш дуго, а ја желим да покушам још једном. Надам се да ће потрајати, да пробам да дам све од себе. Било ми је заиста задовољство играти тенис пред својим навијачима после много времена. Заборавио сам како је играти пред публиком, хвала свима који су дошли да прате меч“, рекао је Раонић и додао:
„У сваком случају невезано за тенис, лепо је овде. Мало је тешко било све ово време када нисам могао ништа да радим, да играм, захвалан сам што сам поново на терену, што могу да се такмичим и да поново играм тенис“, рекао је некадашњи број три и финалиста Вимблдона.
Стефан Ђоковић и Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.06.2023
СПОРТ
Новаков син – у Даниловој „униформи“ /фото/
Новак  Ђоковић и Ненад Зимоњић у Дејвис купу - Sputnik Србија, 1920, 12.06.2023
СПОРТ
Зимоњић за Спутњик: Новак ће наставити да пише историју!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала