- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Жена коју су доктори прогласили мртвом почела да лупа у сандук на сахрани /видео/

CC0 / Поксабеј / Мртвачки сандук
Мртвачки сандук - Sputnik Србија, 1920, 13.06.2023
Пратите нас
Седамдесетшестогодишња жена из Еквадора, која је проглашена мртвом прошле недеље, изненадила је ожалошћене на сахрани када је почела да удара по сандуку, а убрзо су њени ближњи открили да је заправо жива.
Бела Монтоја је прошлог петка пребачена у болницу након што је претрпела срчани удар, а касније су је доктори прогласили мртвом. Међутим, током сахране у суботу, њена ожалошћена породица изненадила се када је почела да удара изнутра по зидовима сандука.
Како је саопштило министарство здравља Еквадора, она је претрпела престанак рада срца и плућа и није реаговала на покушаје оживљавања, након чега је доктор прогласио мртвом.
Породици је, наводно, дат и матични извод умрлих.
Сада су власти покренуле истрагу како би утврдиле одговорност, а Монтоја је пребачена у болницу Мартин Иказа у граду Бабахојо где се налази на апаратима.
Њен син Жилберто Барбера каже да се његова мајка тренутно налази у болници на апаратима који јој помажу да дише, а њено срце је у стабилном стању.
Снимак постављен на друштвеним мрежама показује како лежи у отвореном сандуку и покушава да дише, док је окружена људима, пише Ел Паис.
„Било нас је око 20 на сахрани. После бдења од пет сати, из сандука су почели да допиру звуци. Мајка ми је била замотана у чаршаве и ударала у сандук, а када смо пришли могли смо да видимо да тешко дише“, испричао је син.
Крст на гробљу - Sputnik Србија, 1920, 15.10.2020
У Бугарској човек „васкрсао“ док су га припремали за сахрану
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала