- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић је одржао обећање

Пратите нас
Никола Јокић, српски кошаркаш, одржао је обећање дато после освајања титуле шампиона НБА лиге и појавио се у родном Сомбору на коњичким тркама.
Јокић је коначно завршио све професионалне обавезе и сада може да се посвети својој пасији, коњичком спорту.
Најбољи кошаркаш финала НБА лиге појавио се на коњичким тркама у Сомбору, где учествују и коњи из његове штале “Дрим кечер“.
После прославе првог шампионског прстена у историји Денвер Нагетса, параде на улицама главног града Kолорада и изласка у дискотеку са саиграчима, Јокић је у суботу са супругом Наталијом и ћерком Огњеном допутовао у Србију.
На хиподрому у Сомбору окупио се велики број љубитеља коња и касачких спортова, али и Јокићевих симпатизера.
Никола је нешто после 15.30 часова сам дошао на хиподром да испрати једну од трка која је била на програму, а у којој је учествовао један од његових коња. Јокића су присутни поздравили аплаузима и овацијама, узвикујући: “МВП, МВП, МВП.“
Јокић је после поменуте трке напустио хиподром, али ће се по незваничним информацијама, појављивати у току дана када год учествују коњи из његовог грла.
Други касачки дан почео је у 15 часова, где ће на програму бити девет трка од којих се издвајају две: 22. трчање за пехар града Сомбора и 69. трчање за пробни српски касачки дерби.
Претходне две године награда „Пехар града Сомбора“ отишла је у руке грлу Брено Лаумар, штале „Дрим кечер“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала