- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ивановић: Жао ми је због лошег првог полувремена

© Sputnik / Лола ЂорђевићДушко Ивановић
Душко Ивановић - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
Пратите нас
Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић честититао је Партизану на победи у петој утакмици финала АБА лиге. Црногорски стручњак каже да је меч одлучен у првих 20 минута.
„Честитке Партизану, мислим да је одиграо пуно боље него ми у првих 20 минута. Жао ми је како смо одиграли првих 20 минута, нисмо имали концентрацију. Партизан је имао агресивност и отворене шутеве које није тешко погодити и морам да им честитам“, истакао је Ивановић.
„Једно лице у Пиониру, друго лице овде у Арени, показали смо да можемо да играмо са Партизаном. Укупно је 5:5, али честитке Партизану на титули. Поносан сам на моје играче, и жао ми је због ових 20 минута“, додао је Душко.
– Шта је узрок лошег првог полувремена у одлучујућој утакмици?
„Партизан је играо од почетка агресивно, ништа није ново било вечерас. Ми се нисмо спремили. Мисмо имали сличну енергију у Пиониру, они су имали овде. Они су исто играли овако у Пиониру, али ми смо имали тада већу агресивност.“
„Веровао сам да можемо да победимо и моји играчи су веровали. Рекао сам играчима данас да прави играчи освајају титуле у гостима. Нисмо то данас уадили, пробаћемо следећи пут“, закључио је Душко Ивановић.
Детаљ са првог вечитог дербија у Евролиги између Црвене звезде и Партизана - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
СПОРТ
Партизан је шампион АБА лиге!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала