- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Kвар на београдском аеродрому, данас одступања од реда летења

© Tanjug / ZORAN ZESTICАвион "Ер Србије"
Авион Ер Србије - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
Пратите нас
Компанија Ер Србија најавила је за данас могућа одступања од планираног реда летења због квара система за преглед пртљага на београдском аеродрому.
Ер Србија позива путнике да дођу на Аеродром Никола Тесла најмање два и по сата пре планираног полетања због великих гужви.
Због поменутог квара, који се десио у јутарњим часовима, данас су могућа значајна одступања од планираног реда летења авио-компанија које полећу са Аеродрома Никола Тесла Београд, укључујући и Ер Србију, најављује се у саопштењу.
Промене су настале током јутарњег таласа, али је врло могуће да ће утицати на последична кашњења током читавог дана и вечери, наводи Ер Србија.
Надлежне службе Ер Србије у непрекидном су контакту са службама Аеродрома Никола Тесла Београд и предузимају све што је у њиховој моћи да се ублаже последице по путнике и саобраћај прилагоди новонасталим околностима, додаје се у саопштењу.
Путници могу да добију више информација преко Контакт центра Ер Србије на 0800 111 528 из Србије, на +381 11 311 21 23 из иностранства, или да посете веб-сајт аирсербиа.цом или странице Ер Србије на друштвеним мрежама, закључује се у саопштењу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала