- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Ко поставља ново минско поље на Западном Балкану | Од четвртка до четвртка

© SputnikОд четвртка до четвртка Наташа Милосављевић
Од четвртка до четвртка Наташа Милосављевић - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” некадашњи дописник листа „Политика“ из Немачке Мирослав Стојановић.
Несмотрено или не, али Џозеф Бајден је оценио да Западни Балкан остаје претња по националну безбедност Сједињених Држава, а кинеског колегу Си Ђинпинга назвао је „диктатором“.
Уочи новог састанка у Бриселу, нова хапшења Срба на Косву и Метохији, Ескобар и Лајчак захтевају да се косовско питање реши до краја године, јер већ наредне кажу - неће бити у центру пажње.
Велики губици Украјине у контраофанзиви али Путин упозорава да њихов офанзивни потенцијал још није истрошен. Шојгу наглашава да постоје информације да би Украјина могла да нападне Крим крстарећим ракетама „хајмарс“ и „сторм шедоу“.
На помолу нова криза у БиХ - Уставни суд је на ванредној седници, променио правила, која им сада омогућавају да раде без српских судија.
Емисију коју води и уређује Наташа Милосављевић слушајте на таласима радија Студио Б у 21 сат и гледајте на каналу Спутњик Србија на платформи Одиси
Од четвртка до четвртка Мирослав Стојановић

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала