- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Драматични дани због случаја „Миротић“

© AFP 2023 / INA FASSBENDERНикола Миротић
Никола Миротић - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2023
Пратите нас
Драматични дани су пред управом Барселоне због жеље да се на сваки начин одрекну кошаркаша Николе Миротића, а како преносе медији до суботе је рок да се реши спор, што тренутно утиче и на трансфер капитена Партизана Кевина Пантера у каталонски клуб.
Барселона је покренула поступак раскида уговора са Николом Миротићем који има још две године важећег уговора, а како су пренели медији, агенција која га заступа је жели да договори споразумни разлаз већ жели исплату целог договореног износа новца.
Баскетњуз пише да Барселона има рок до суботе да пронађе начин за решавање проблема јер би у супротном могла да се суочи са озбиљним финансијским проблемима.
Не само да ће кошаркашка секција бити погођена, већ ће последице осетити и фудбалска која има функцију кровне организације целог клуба.
Због потенцијалних додатних опорезивања, Барселона мора да реши проблем до 1. јула, а ако не дође до тога, суочиће се са додатним финансијским проблемима јер је, наводно, Миротићева агенција затражила исплату целокупног уговора, бруто вредности 22 милиона евра.
Досадашњи разговори нису уродили плодом и појавила се могућност да се све заврши на суду, што значи да ће Барселона морати да исплати сав новац, а то може да утиче и на следећу сезону.
С тим у вези, Барселона ће бити у проблему са регистрацијом појачања, а прво најављено је капитен Партизана Кевин Пантер.
Медији су пренели раније да је Пантер договорио прелазак у Барселону, али трансфер још није озваничен и постоји могућност да он буде пролонгиран, а чак и стопиран, уколико Каталонци не успеју да реше проблем који су изазвали са Миротићем.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала