- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Чудни трагови на Бајденовом лицу: Бела кућа дала објашњење

© AP Photo / Andrew HarnikТрагови на лицу Џозефа Бајдена
Трагови на лицу Џозефа Бајдена - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2023
Пратите нас
Амерички председник Џо Бајден (80) изашао је данас из Беле куће са видљивим траговима на лицу пошто сада користи ЦПАП апарат за лечење апнеје у сну.
„Председник је 2008. године открио своју историју апнеје у сну у детаљним медицинским извештајима. Синоћ је користио ЦПАП машину што је уобичајено за људе са том болешћу“, рекао је портпарол Беле куће Ендрју Бејтс за Дејли мејл на питање о траговима на председниковом лицу.
Џо Бајден је последњих недеља почео да користи апарат за континуирани позитиван притисак у дисајним путевима који је колоквијално познат као ЦПАП.
Блумберг је први објавио да Бајден користи уређај ЦПАП. Извор телевизије је рекао да то није подстакнуто новим здравственим стањем или условима околине.
Бајденова апнеја у сну позната је од октобра 2008. године кад је Барак Обама током кампање објавио медицинску документацију потпредседничког кандидата уочи председничких избора.
Лекари су веровали да је Бајденов неправилан откуцај срца, познат као атријална фибрилација, вероватно повезан са његовом апнејом у сну.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала