Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Аутомобил мог сина су три пута претресали на Косову /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићПредседник Србије Александар Вучић
Председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2023
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас на отварању обилазнице око Београда да су аутомобил којим је његов син ишао у Грачаницу три пута претресали.
„Три пута су заустављали, претресали, малтретирали. Само нек наставе. Честитам Куртију на храбрости. Није толико храбар у мом друштву, кад пошаље неке друге да се иживљавају на туђој деци онда је то ок, само нек настави. Није Данило мали, мало је храбрији од Куртија. Он је кроз сред Приштине прошао са мајицом ‘Предаја није опција‘, и отишао на литургију у Грачаницу, да се помоли“, рекао је Вучић.
Вучић се током данашњег обраћања на обележавању славе СНС-а осврнуо на то што албански медији напали њега и његовог сина Данила.
„Ево, да им олакшам посао док је још доле, док могу да поступају тако јуначки како поступају према свим Србима, да им кажем да то мисли свако од нас Вучића, да то мисли највећи део Србије и да за нас предаја није опција“, рекао је данас Вучић.
Косовска полиција зауставила је данас аутомобил у коме се налазио син председника Србије Данило Вучић у селу Трудна у близини Приштине, и тражила од њега да скине мајицу са натписом „Предаја није опција“, преноси Коха. Према писању Кохе, Данила Вучића је Косовска полиција зауставила због натписа на мајици.
Данило Вучић је данас боравио у Грачаници где је у манастиру присуствовао литургији и парастосу и разговарао са Србима у мајици без икаквих обележја.
Горан Весић и Александар Вучић на отварању обилазнице око Београда - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2023
ЕКОНОМИЈА
Свечано отворена обилазница око Београда: Вучић - Ова саобраћајница нам живот значи /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала