- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Испао и други рекет Србије – Аргентинац послао Мишу кући с „кромпиром“

© AFP 2023 / ADRIAN DENNISМиомир Кецмановић
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 03.07.2023
Пратите нас
Учешће на гренд слему у Лондону већ на старту је окончао и Миомир Кецмановић, други тенисер Србије, који је прегажен од стране Аргентинца Дијега Шварцмана у три сета - 6:0, 6:3, 6:4.
Само у другом сету је индиспонирани Миша успео некако да парира расположеном противнику, када му је узео три гема, све остало је била апсолутна доминација играча из Јужне Америке.
Први сет је био трагичан за другог тенисера Србије који га је изгубио са чувеним „кромпиром“ (нулом) - 6:0. У другом се Миша мало пресабрао, дуго пружао отпор и био у игри, али је попустио у осмом гему када је доживео брејк и изгубио и други сет.
У трећем је изгледало да ће Кецмановић доживети још једну катастрофу јер је Шварцман повео са великих 4:0, после два везана брејка, али му је Миша узвратио истом мером.и изједначио на 4:4.
Имао је Кецмановић велику прилику да поведе са 5:4, али је пропустио две гем лоптице, што је Аргентинац искористио да приведе трећи сет у своју корист.
Противник Дијегу Шварцману у другом колу биће Италијан Јаник Синер који је био бољи од Аргентинца Хуана Мануела Серундола у три сета - 6:2, 6:2, 6:2.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 03.07.2023
СПОРТ
Новак после најчуднијег меча: „Увек се повежем са дечаком из Србије који сања да освоји Вимблдон“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала