- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Новаков „напад“ на Маргарет Корт | Спутњик спорт

© AP Photo / Alastair GrantНовак Ђоковић и Вимблдон
Новак Ђоковић и Вимблдон - Sputnik Србија, 1920, 03.07.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, „упалио је моторе“ на Вимблдону где нишани 24. Гренд слем титулу, колико их има и рекордерка Маргарет Корт. Србин је у Лондону одавно стекао статус „непобедивог“ и практично, осим Карлоса Алкараса, нема озбиљног ривала ове године на путу ка петој узастопној титулу у престоници Енглеске.
О томе, али и о прелазном року кошаркашких и фудбалских љутих ривала Црвене звезде и Партизана у новој епизоди емисије Спутњик спорт, причали су новинари Петар Миловановић, Милан Здравковић и Страхиња Клисарић.
Ко може да угрози доминацију Новака Ђоковића?
Шта кажу букмејкери, да ли ће српски и светски тениски ас успети да изједначи рекорд Маргет Корт, која једина има 24 Гренд слем титуле?
Да ли се Новак враћа на место број 1 АТП листе ако освоји трофеј?
Шта се дешава у КК Партизан и КК Црвена звезда?
ФК Звезда је стигла у Русију на турнир са Зенитом, Фенербахчеом и Нефчијем, а Израелац Барак Бахар је показао да има „чврсту руку“.

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић, Страхиња Клисарић и Милан Здравковић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Новаков „напад“ на Маргарет Корт | Спутњик спорт
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала