- Sputnik Србија, 1920
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА

„Летелице на снимцима нису са Земље“: Амерички конгресмен оптужује САД за скривање истине о НЛО

© Фото : Youtube/CNBC Television/PrintscreenСнимак непознатог летећег објекта који је објавио Пентагон
Снимак непознатог летећег објекта који је објавио Пентагон - Sputnik Србија, 1920, 09.07.2023
Пратите нас
Републикански конгресмен из Тенесија Тима Баркет, члан Одбора Представничког дома САД који надзире саслушања о НЛО, тврди да је видео поверљиве снимке на којима се виде летелице које „пркосе физици какву познајемо“.
Конгресмен Баркет верује да нема сумње да ти објекти на небу нису са Земље, каже како имају способност да зароне под воду, као и да никада за собом не остављају трагове топлоте.
Конгресмен је за подкаст „Ивент хорајзон“ рекао да се „срећемо са владиним заташкавањем веројатно још од отприлике 1897. године када се у Аурори у Тексасу срушио НЛО“.
„Оне (ванземаљске летелице) могу да путују светлосним годинама или брзинама за које смо видели да пркосе физици какву познајемо“, рекао је Баркет.
CC BY-SA 4.0 / Wikipedia/Danandrewsreporter/Cropped photo / Амерички конгресмен Тим Баркет
Амерички конгресмен Тим Баркет - Sputnik Србија, 1920, 09.07.2023
Амерички конгресмен Тим Баркет
Он је додао да те летелице „могу да наставе да лете под водом и не остављају никакав топлотни траг“
„Ако та бића с другог света имају технологију која није слична ничему што познајемо на Земљи, онда би могли да нас претворе у ћумур. Зато не мислим да су нам претња, иначе би већ то били“, рекао је Баркет.
Он додаје да се скривање овог питања своди на „моћ, корупцију и утицај новца“.
Изјаве конгресмена Баркета ослањају се на недавно објављене изјаве звиждача из Пентагона Дејвида Граша, који је изјавио да САД већ деценијама воде тајни програм у вези са НЛО, као и да су неке од откривених „нељудских интелигенција“ злонамерне и да су чак убиле људе.
Граш је 14 година служио у америчком ваздухопловству, где је и одликован, а потом је наставио да ради за Националну геопросторно-обавештајну агенцију (НГА) и Национални уред за извиђање (НРА), америчке обавештајне агенције задужене за прикупљање сателитских и сличних података у зрачним снагама.
© Фото : Youtube/NewsNation/PrintscreenДејвид Граш
Дејвид Граш - Sputnik Србија, 1920, 09.07.2023
Дејвид Граш
Он тврди да је за податке о НЛО сазнао од људи који су учествовали у тим програмима.
Како тврди, САД и друге нације су укључене у строго поверљиву трку у наоружању која траје већ 80 година, како би наоружали срушене НЛО-е.
„Постојање сложених историјских програма који укључују координирано проналажење и проучавање егзотичних материјала, који датирају из раног 20. века, више не би требало да остану тајна“, сматра Граш.
Сенатор из Флориде Марко Рубио такође је открио да му се обратило неколико високих владиних званичника, који су рекли да „из прве руке имају сазнања о НЛО програмима“.
Граш тврди да су информације које је примио незаконито ускраћене Конгресу јер су се војска, обавештајна заједница и њихови приватни извођачи утркивали како би тихо искористили технологију, наводе амерички медији.
Баркет и његове колеге из Конгреса надају се да ће доћи до тих информација у саслушањима о НЛО која следе.
„Престанимо с редигованим извештајима који изгледају као швајцарски сир са забељеним или зацрњеним деловима, и само нам дајте све информације и нека америчка јавност одлучи“, рекао је Баркет.
Он је позвао да се изнесу све информације.
„Можемо то поднети. Престаните с ароганцијом. Престаните с корупцијом“, додао је.
На питање могу ли чудне ствари које видимо на небу да утичу на националну или глобалну сигурност, конгресмен је брзо одговорио: „100 посто, нема сумње“.
Оумуамуа, тело које лети кроз свемир, а неки научници тврде да је у питању ванземаљска сонда - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2023
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА
Да ли су пронађени докази да је на Земљу пала ванземаљска летелица
Поглед на Пентагон - Sputnik Србија, 1920, 06.06.2023
СВЕТ
Пентагон крије доказе о постојању ванземаљаца: Узбуњивач предао Конгресу поверљиве информације
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала