- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Зашто је трагедија за НАТО ако Русија победи Украјину? | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / РИА Новости / Уђи у базу фотографијаОклопно возило за деминирање УР-77 "Метеорит"
Оклопно возило за деминирање УР-77 Метеорит - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” директор Евроазијског безбедносног форума Митар Ковач
Украјина на самиту није добила позив, ни временску одредницу за приступ Алијанси, али јој је понуђен вишегодишњи програм помоћи.
Победа Русије у сукобу са Украјином биће трагедија за Кијев и учиниће НАТО рањивијим, поручио Јенс Столтенберг
Русија је у Виљнусу означена као „главна претња“, амбиције Кине су окарактерисане као „изазов“, међутим, наглашена је потреба за јачање односа са Београдом.
Ескобар упозорава да може да дође до још веће кризе, уколико две стране не прихвате план ЕУ за смиривање сукоба. Приштина повлачи 25 одсто полицајаца са севера Косова и Метохије.
Црногорски председник Јаков Милатовић био у првој посети Београду, а медији преносе да је договорена нова Влада у Подгорици – премијер Милојко Спајић.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Зашто је трагедија за НАТО ако Русија победи Украјину? | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала