Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Курти неће код Раме, послао Бисљимија – њега одбили

© Фото : Јутјуб/КоссевБесник Бисљими
Бесник Бисљими - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2023
Пратите нас
На састанку лидера Западног Балкана који ће данас бити одржан у Тирани према писањима албанских медија неће бити представника такозваног Косова, јер је учешће заменику Аљбина Куртија Беснику Бисљимију одбијено, преноси Економија онлајн.
Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти који је био позван у Тирану на састанак који се одржава у оквиру Берлинског процеса, одлучио је да не учествује на симпозијуму који се одржава на Криту, а као представник тзв. Косова требало је да учествује Бисљими.
„Међутим, чак ни Бисљими неће моћи да учествује, пошто је одбијен јер је његов ниво споредни и није погодан за данашњи састанак“, наводи се у тексту Економије онлајн.
Заменика премијера привремених приштинских институција организатори састанка су обавестили да је његов ниво секундаран и да није одговарајући и да ће фајл састанка бити послат безбедном поштом Влади тзв. Косова, односно кабинету премијера.
На састанку у Тирани учествоваће премијер Црне Горе Дритан Абазовић, премијер Северне Македоније Димитар Ковачевски, председник Већа министара БиХ Борјана Кришто и премијер Србије Ана Брнабић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала