- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Путин наложио: Појачати ефикасност спречавања сукоба на тлу Русије

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаИстребители МиГ-29 и Су-30СМ пилотажных групп "Русские витязи" и "Стрижи" пролетают над деловым центром "Москва-сити"
Истребители МиГ-29 и Су-30СМ пилотажных групп Русские витязи и Стрижи пролетают над деловым центром Москва-сити  - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2023
Пратите нас
Влада Руске Федерације треба да провери и по потреби унапреди систем за благовремено откривање конфликтних ситуација у сфери међунационалних односа у земљи, наложио је председник Русије Владимир Путин.

„Налаже се Влади Руске Федерације да провери ефикасност рада државног информационог система за мониторинг у области међунационалних и међуверских односа у циљу раног спречавања конфликтних ситуација. Посебну пажњу је потребно обратити на правовремено откривање конфликтних ситуација у наведеној области и оперативни одговор на њихово појављивање. У случају да је потребно, предузети мере за побољшање ефикасности овог система“, наводи се у једној од тачака објављеној на сајту Кремља.

Како се наводи, улазак у састав Русије четири нова региона и њихово учешће у спровођењу државне националне политике биће узето у обзир у Стратегији државне националне политике Руске Федерације до 2025. године.
Председник Русије Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2023
РУСИЈА
Путин: Спремамо одговор на терористички напад на Кримски мост
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала