- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Новак је изгубио али није поражен - Партизан темпирао „бомбу“ | Спутњик спорт

© Sputnik / Спутњик СрбијаСпутњик спорт таг
Спутњик спорт таг - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић изгубио је финале Вимблдона од Карлоса Алкараса и пропустио је прилику да се додатно „одлепи“ од Рафаела Надала и да дође до 24. Гренд слем трофеја. Није доживео то као пораз, већ је спортски честитао Шпанцу који представља будућност белог спорта.
У понедељак у 21.00 ново издање емисије „Спутњик спорт“ са екипом спортске редакције Спутњика.
У ватерполу је почело Светско првенству на ком је Србија унапред „отписана“, а новинари Спутњик спорта Страхиња Клисарић и Петар Миловановић покушали су да дају одговор на питање зашто је то тако.
Нису тенис и ватерполо једине теме нове епизоде емисије Спутњик спорт. Арапи и даље „ведре и облаче“ у европском и светском фудбалу, а Звезда и Партизан „жаре и пале“ у европској кошарци. Црвено-бели су на коти девет када су у питању појачања, доводе по два-три играча у дану, док је Партизан и даље „само“ на Понитки и Јарамазу, али се спрема „бомба“ звана Никола Миротић.
О емисији „Спутњик спорт“
„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић, Страхиња Клисарић и Милан Здравковић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Спутњик спорт
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала