- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Москва раширених руку чека „новог Видића“

© Sputnik / Лола ЂорђевићНемања Јовић и Страхиња Ераковић
Немања Јовић и Страхиња Ераковић - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2023
Пратите нас
Талентовани 22-годишњи дефанзивац Црвене звезде Страхиња Ераковић налази се пред трансфером у Спартак из Москве, објавили су бројни руски медији.
Момак ког многи пореде са легендарним Немањом Видићем, претходних година константно је довођен у везу са руским клубовима. Иако је константно предњачио петоструки узастопни шампион Зенит, касније се у игру укључио и Краснодар, сада је најближи потпису српског репрезентативца московски Спартак.
Звезда је упорно одолевава руским милионима, а понуде су ишле и до шест и по милиона европских новчаница, да би на крају појачао понуду, што би могло да утиче на то да челници Звезде ипак одлуче да продају популарног Чупу.
Спорт експрес се позвао на изјаву Зорана Павловића, менаџера Страхиње Ераковића да она износи осам милиона евра када је у питању обештећење. Када су у питању играч и његови услови, Спартак, чије је боје с великим успехом бранио Немања Видић, спреман је да му понуди трогодишњи уговор с опцијом продужетка сарадње на још годину дана, наведено је у тексту Спорт експреса.
Ераковић је под тренерском палицом Дејана Станковића стасао у стандардног првотимца, стигао је и да понесе капитенску траку, што и не чуди јер је реч о Звездином детету.
Одиграо је 110 утакмица у црвено-белом дресу, док је до првог тима шестоструког узастопног првака Србије стигао преко Графичара у јуну 2020. године.
Руси су недавно на Пари купу у Санк Петербургу могли на лицу места да се увере у квалитет који поседује 22-годишњи штопер за завидним искуством на европској сцени и чињеницом да је постао сталан део Пиксијевог списка када је репрезентација у питању.
Јасно је да у Москви раширених руку чекају Ераковића и надају се да ће у њему добити „новог Видића“. У наредним сатима или данима, лако би могло да дође до договора свих страна и озваничења трансфера из Србије у Москву.
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2023
СПОРТ
Навијачи у Паризу упутили језиве претње Влаховићу: „Одсећи ћемо ти три прста“ /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала