Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Разговори завршени без директног састанка делегација Београда и Приштине

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICДиректор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић разговарао је данас са специјалним представником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић разговарао је данас са специјалним представником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком  - Sputnik Србија, 1920, 19.07.2023
Пратите нас
Разговори у Бриселу на нивоу главних преговарача су завршени без директног састанка делегације Београда и Приштине, сазнаје РТС.
Делегација Београда је учествовала у разговорима са европским изаслаником Мирославом Лајчаком, а са њим је засебно разговарао и шеф делегације Петар Петковић у формату "један на један".
У току поподнева са Лајчаком је засебно разговарала и делегација Приштине, коју предводи Бесник Бислими.
У делегацији Београда наводе да су "као и увек до сада, били спремни на директне разговоре са Приштином", али до њих ипак није дошло.
Према најавама, са европским изаслаником требало би да разговара и председник Србије Александар Вучић.
После састанка Вучића са генералним секретаром НАТО-а Јенсом Столетенбергом, у седишту Алијансе очекују се изјаве за медије о разговорима и исходу данашњег дијалога са Приштином.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала