- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Милан из „Неверних беба“: Западна диктатура уништава саму себе /видео/

© Sputnik / Спутњик СрбијаМаша Радовић и Милан Ђурђевић
Маша Радовић и Милан Ђурђевић - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2023
Пратите нас
Западне санкције руској култури су највећи нонсенс новог времена. Све ово што се данас догађа је један такав парадокс – бесмисао бесмисла. Ово није било ни '39 године. Комплетна западна диктатура демократије је постала парафраза сама себи. Она сама себе урушава на тај начин, каже Милан Ђурђевић.
Гостујући у емисији „Маша и ...“ идејни творац и фронтмен групе „Неверне бебе“, Милан Ђурђевић, говорио је о три деценије каријере бенда, новим музичким трендовима и правцима, али и о изазовима које носи време у којем живимо.
„Живимо у времену модерне проституције. Пре свега система вредности, критеријума, начина живота и све се то онда своди на неку манипулативну комуникацију која људима представља потпуно другачије обрасце у односу на оне какви јесу. Постоје неки људи који су стали у неки фронт борбе за истину. Ми своју истину не дамо, ми причамо о вредностима које су нама важне, пошто долазимо из неког другог времена, када су вредности стварно биле важне и када смо се ми препознавали по томе“, објашњава музичар.
„Данас се ради неки потпуно другачији инжењеринг младих генерација где им се испира мозак на све могуће начине. Пре свега преко ових транс-планетарних мрежа, интернета и остало. Имам једну дивну, занимљиву теорију, да бих волео седам дана само да се пресече та конекција и та жица која спаја на тај начин људе у некој врсти бесмисла, јер мислим да би ту било тридесет, четрдесет одсто суицида на планети јер су људи потпуно изгубљени. То само говорим због теорије несреће која нас је задесила у овом времену“, додао је наш саговорник.

О емисији „Маша и ...“

„Маша и ...“ је емисија портала Спутњик Србија у којој новинарка Маша Радовић у форми кратког видео-интервјуа разговара са познатим личностима из света политике, културе, спорта... Емитује се сваке друге недеље у 19.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала