- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Позната тачна локација на којој се налази ванземаљска технологија: Шокантно сведочење пред Конгресом

© Фото : pixabay.comЛетећи тањир
Летећи тањир - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2023
Пратите нас
Узбуњивач и бивши амерички обавештајац Дејвид Граш, изјавио је да Сједињене Америчке Државе знају за активности ванземаљаца од тридесетих година прошлог века.
На питање конгресмена да ли америчка влада има информације о ванземаљском животу, Граш је рекао да су САД вероватно свесне активности које нису људске од 1930-их година, преноси АП.
Узбуњивач је, током сведочења пред Наздорним одбором Представничког дома америчког Конгрес, рекао да је апсолутно сигуран да САД поседују УАП (неидентификовани ваздушни феномени) и напоменуо да то тврди на основу разговора са више од 40 сведока током четири године.
Тврди да зна "тачне локације" где се налази ова технологија и наводи да је те локације "доставио генералном инспектору, а неке и обавештајним одборима".
Он је казао и да америчка влада у свом поседу има не само НЛО, него и остатке „нељудских“ пилота тих летелица.
Ипак, објаснио је да та сазнања нису из прве руке, већ на основу информација које је добио од других. “Сам их нисам видео“, рекао је.
Граш је током сведочења казао да се суочио са "бруталном одмаздом" након што је, како тврди, открио доказе о томе да Влада САД крије доказе о постојању ванземаљаца.

"Било је веома брутално и веома несрећно, неке од тактика које су користили да би ме повредили, и професионално и лично", рекао је Граш.

Он је навео да зна "више колега" које су физички повређене услед активности УАП-а, а на захтев да каже више детаља о томе, одговорио је да "не може да улази у појединости".
Дејвид Груш је 36-годишњи амерички ветеран који је био члан Оперативне групе за неидентификоване летеће објекте (НЛО-УФО), а од 2019. до 2021. године служио је као представник Националне извиђачке канцеларије, једне од пет великих америчких обавештајних агенција.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала