- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Трамп: Оптужница против мене додатно би уништила Америку

© AP Photo / Alex BrandonДоналд Трамп
Доналд Трамп - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2023
Пратите нас
Бивши амерички председник Доналд Трамп саопштио је данас да су његови адвокати имали „продуктиван састанак“ са представницима министарства правде, додавши да би подизање оптужнице против њега „додатно уништило“ Сједињене Америчке Државе.
„Моји адвокати су јутрос имали продуктиван састанак са министарством правде, детаљно им објаснивши да нисам урадио ништа лоше, као и да би подизање оптужнице против мене само додатно уништило нашу земљу“, написао је Трамп на својој друштвеној мрежи „Трут соушал“.
Он је додао да током састанка није дато никакво упозорење његовом тиму.
„Не верујте лажним вестима“, поручио је Трамп, који се бори за кандидатуру републиканаца на председничким изборима у САД 2024. године.
Претходно су амерички медији објавили да су се Трампови адвокати састали са представницима министарства правде и специјалним истражитељем Џеком Смитом, на дан када се састаје велика порота како би истражила покушаје бившег председника да поништи пораз на председничким изборима 2020. године.
Америчка телевизија НБЦ објавила је да је Трампов тим обавештен да ће против њега бити подигнута оптужница.
Трамп је 18. јула објавио да је примио писмо од Смита у којем се наводи да је он мета његове истраге, која се односи на догађаје који су довели до упада Трампових присталица у Капитол 6. јануара 2021. године, преноси Танјуг.
Доналд Трамп - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2023
СВЕТ
Трамп: Покварени Џо Бајден и његово „министарство неправде" желе да ме ухапсе усред кампање
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала