- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Војводина после невероватног кикса голмана поражена на Кипру

© Tanjug / NENAD MIHAJLOVIĆФудбалери Војводине
Фудбалери Војводине - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2023
Пратите нас
Фудбалери Војводине поражени су у првом мечу другог кола од Апоела на Кипру резултатом 2:1. Квилитаја и Двали били су стрелци за домаћи тим, док је за Војводину једини гол постигао Дејан Зукић.
После неколико минута од почетка меча прва је запретила Војводина преко Николе Чумића који је одлично истрчао контру, али није успео да реализује шансу. Фудбалери Апоела потом су ушли у ритам и чинило се деловали сигурније.
Велики кикс фудбалери Војводине направили су у 32. минуту када је одбрана само погледом испратила Ђорђија Квилитаја који је постигао гол за 1:0.
Да Апоел има иницијативу јасно је могло да се види и по поседу лопте, у првих 45 минута било је 70 одсто наспрам 30 за домаћи тим.
Добро је Војводина отворила друго полувреме, кренули су фудбалери српског клуба офанзивно, а одличну шансу пропустио је Вукић који је био јако близу гола, али је шутнуо слабо и то је био лак посао за голмана Апоела.
Међутим, наставила је Војводина да притиска, а нова шанса уследила је у 56. минуту. Никола Чумић асистирао је Дејану Зукићу који се сјајно снашао и погодио за изједначење.
Само девет минута Војводина је успела да одржи реми јер је велику грешку направио голман Лаза Царевић. После корнера Царевић није био на голу, а Лаша Двали је лако искористио шансу и гурнуо лопту у гол за нову предност.
Војводина није успела озбиљније да запрети до краја утакмице и после великог кикса голмана пропао је сав труд српског клуба.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2023
СПОРТ
Никозијом се орило „Косово је Србија“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала