- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак или Роки 4? /фото/

© AP Photo / Alberto PezzaliНовак Ђоковић и Карлос Алкарас финале Вимблдона
Новак Ђоковић и Карлос Алкарас финале Вимблдона - Sputnik Србија, 1920, 04.08.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, вредно се припрема за америчку турнеју, а последње фотографије из Црне Горе наводе на занимљиво поређење.
Новак тренира у Црној Гори пред пут у Америку где ће наступити најпре на турниру у Синсинатију, а потом и на УС Опену.
Ђоковић ће у Синсинатију наступити и у појединачној и у дубл конкуренцији, али је занимљивије од тога његово издање уочи пута у Америку.
Са несвакидашње дугом брадом Новак се припрема за одлазак „преко баре“, у покушају да исправи лоше моменте са претходног Вимблдона.
Иако се очекивало да се Ђоковић прошета до 24. Гренд слем трофеја, ту га је зауставио Карлос Алкарас, али се чини да је Новак спреман за освету, како је приметио новинар Алекса Гутовић на Твитеру.
Баш као славни глумац Силвестер Сталоне у четвртом серијалу филмске саге о боксеру Рокију Балбои, када се он у дубоком совјетском снегу, са готово идентичном несвакидашњом брадом, припремао за меч са Иваном Драгом, након што је он савладао његовог бившег ривала, а потом пријатеља Апола Крида.
Ђоковић има разлога да тражи освету и сасвим је сигурно да је у поразу од Алкараса пронашао нову мотивацију за поход на Америку.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала