- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србин створио „казнену експедицију“ у Краснодару – „Није идеално, али се трудимо“

© Sputnik / Виталий Тимкив / Уђи у базу фотографијаФутбол. Кубок России. Матч "Краснодар" - "Спартак"
Футбол. Кубок России. Матч Краснодар - Спартак - Sputnik Србија, 1920, 05.08.2023
Пратите нас
Владимир Ивић и Краснодар настављају да ређају победе. Екипа српског стручњака уписала је и трећу у Премијер лиги, против екипе Парија из Нижњег Новгорода (1:0).
Једини гол на мечу дао је Спертсјан у 30. минуту из једанаестерца. Тешка, али слатка победа на крају, а српски стручњак је после меча желео посебно да говори о досуђеном једанаестерцу за његов тим.

„Хоћу да причам о том пеналу. За шест или седам месеци колико радим у Краснодару, ово је први пенал који је досуђен у нашу корист, оценио је Ивић.

Краснодар са девет бодова из три утакмице остаје лидер руске Премијер лиге, док је Пари на 13. месту са само једним бодом.
„Чињеница је да смо специфичан тим и да је тешко очекивати да ћемо да створимо 10-15 шанси по мечу. Морате да размишљате реално, да знате шта хоћете. Обе екипе су се намучиле. Они су имали више прилика од нас у другом полувремену, али у фудбалу се играју и одбрана и напад. Доста тога зависи од противника, ту су и измене, свежији фудбалери“, подсећа Ивић.
Српски тренер не негира до постоје проблеми у игри, али да се екипа труди да игра све боље.
„Имали смо среће што противник није искористио три добре шансе да постигне гол. Још увек смо на почетку, одиграли смо тек три утакмице и једну у купу. Ниједан тим није идеалан, али ми покушавамо да будемо све бољи“, закључио је Владимир Ивић.
Ђорђе Петровић, голман, Њу Ингланд - Sputnik Србија, 1920, 05.08.2023
СПОРТ
Ђорђе не жели да остане у Америци, али Америка има свој „систем“ – и зна шта је „најбоље за њега“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала