Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Ана Брнабић: Лично ћу тражити одговорност због губитка људских живота у Бачкој Паланци /фото/

© Tanjug / TARA RADOVANOVIĆПремијер Србије Ана Брнабић обишла је Бачку Паланку.
Премијер Србије Ана Брнабић обишла је Бачку Паланку. - Sputnik Србија, 1920, 06.08.2023
Пратите нас
Премијер Србије Ана Брнабић обишла је породицу Мијаљковић у Бачкој Паланци која је изгубила два члана од струјног удара у дворишту, где су били каблови под напоном.
"То је нешто што им нико на свету, ни на који начин, не може надокнадити. Све што бих рекла је сувишно, осим да ћу лично тражити одговорност за све који су својим нечињењем довели до тога да буду изгубљени људски животи", поручила је Брнабићева.
Она је током обиласка Бачке Паланке, општине која је, уз град Нови Сад, претрпела највише штете у олујним невременима, поручила да ће држава у најкраћем могућем року, без одлагања, помоћи у санацији штете и отклањању последица невремена.
© Tanjug / TARA RADOVANOVIĆПремијер Србије Ана Брнабић поручила је приликом посете Бачкој Паланци да држава неће оставити своје грађане на цедилу.
Премијер Србије Ана Брнабић поручила је приликом посете Бачкој Паланци да држава неће оставити своје грађане на цедилу. - Sputnik Србија, 1920, 06.08.2023
Премијер Србије Ана Брнабић поручила је приликом посете Бачкој Паланци да држава неће оставити своје грађане на цедилу.
"Оно што је најважније - држава неће оставити своје грађане на цедилу, помоћи ћемо у санацији штете и отклањању последица невремена, баш као што смо урадили након поплава. То ћемо урадити у најкраћем могућем року, без одлагања", навела је Брнабићeва на друштвеним мрежама.
Она је додала да ће држава уложити "надљудске напоре да деца у септембру имају редовну наставу у безбедним објектима, домаћинства сигуран кров над главом" и да свим становницима буде обезбеђена обновљена инфраструктура.
Подсетимо, након трагичних догађаја у Бачкој Паланци уследили су протести мештана који траже оставку председника општине, као и чланова штаба за ванредне ситуације.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала