- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Рус облачи дрес Србије? – „Како бисмо могли да одбијемо?“

© Sputnik / Михаил Куравлев / Уђи у базу фотографијаФутбол. Кубок PARI Премьер. Матч "Сочи" - "Зенит"
Футбол. Кубок PARI Премьер. Матч Сочи - Зенит  - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2023
Пратите нас
Интересантна прича појавила се у појединим руским медијима коју су пренели београдски, и гласи да би Рус из Црвене звезде Јегор Пруцев, наводно, могао да стане под фудбалску заставу Србије. Тачније, да обуче дрес младе репрезентације наше земље.
И док у Русији пишу да је успостављен контакт на релацији нови селектор Орлића Душан Ђорђевић и породица младог талентованог члана српског шампиона, његов отац Игор Пруцев тврди супротно.
„Не, не змамо ко је ту коме шта нудио. Како бисмо могли да одбијемо позив, ако га нисмо ни добили? Заиста не знам одакле су потекле те гласине. Причао сам са својим сином Јегором и рекао ми је да га нико није звао да игра за Србију, као ни да му ништа није нуђено. Да ли бисмо прихватили позив? Логично је да бисмо морали добро да размотримо ситуацију. Пре свега да видимо да ли рачунају на њега у Русији, да ли размишљају уопште о њему? Уколико би одговор био потврда, то би била друга прича. Тренутно можемо само да фантазирамо на поменуту тему“, истакао је Пруцев сениор за руски портал Метаратингс.
Саша Ђорђевић и Стив Кер - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2023
СПОРТ
„Јадна екипа“ – суров коментар на списак Амера за Мундобаскет
Подсетимо, Пруцев сениор рођен 2002. године недавно је добио српски пасош, што је објављено у „Службеном гласнику“ средином маја ове године, те не заузима место попут странаца у Звезди који немају пасош земаља Европске уније.
Пруцев је на Маракану стигао из Сочија 2022. године, а клуб је већ одбио неколико понуда за њега, јер има велика очекивања у блиској будућности.
Војводина - Партизан, фудбал - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2023
СПОРТ
Срећа се осмехнула Партизану: Ривали које је побеђивао последња препрека ка Европи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала