- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

„Им'о сам страшног петла“: Мали руски град већ три месеца не може да спава –реаговала и полиција

CC0 / Pixabay / Петлови
Петлови - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2023
Пратите нас
Становници вишеспратнице у руском граду Ханти-Мансијск већ трећи месец не могу да се наспавају због буке коју стварају петлови и њихови власници. Овај проблем је постао толико велики да је реаговала и полиција, а људи су спремни да пушкама реше ситуацију како се више не би будили у зору.

„Наша зграда се налази преко пута куће у којој се већ трећи месец од четири сата ујутро до увече чују петлови. У јутарњим часовима не може да се спава. Чак и ако се затворе врата од тераса, они се чују. Полиција је већ уморна од пријава. Петлови су и даље веома активни и гласни. Деда, који је власник тих петлова, ни на шта не реагује. Не знамо коме да се обратимо како бисмо га натерали да уклони петлове! Спреман сам и да пуцам у њих, само да се наспавам“, написао је један комшија на друштвеним мрежама.

Он моли власти Ханти-Мансијска да реше проблем.
Међутим, већина се не слаже са овим коментаром и наводе да је боље да се чују петлови него да се осећа непријатан мирис свиња.
Неки су му саветовали да проучи закон и контактира Службу за фитосанитарни надзор „Роспотребнадзор“.
У Ханти-Мансијску се често појављују проблеми са различитим врстама кућних љубимаца, који сметају осталим комшијама. На пример, становници овог града се боре и са човеком који у центру града чува неколико свиња.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала