Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Одржан још један протест "Србија против насиља"

© Sputnik / Лола ЂорђевићПротест "Србија против насиља"
Протест Србија против насиља - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2023
Пратите нас
Протест у организацији дела опозиције под називом "Србија против насиља" завршен је вечерас око 21.00 сат испред Владе Србије, а саобраћај који је био обустављен у Улици Кнеза Милоша и у Немањиној, поново је успостављен.
Нешто раније саобраћај је нормализован и на Тргу Николе Пашића код Народне скупштине где је протест и почео.
Испред парламента су се обратиле Душица Сремчевић из Краљева и Братислава Татић медицинска сестра у пензији из Бачке Паланке, а након њиховог обраћања, поново су прочитани захтеви протеста.
Учесници протеста су потом прошетали шетњу од Дома Народне скупштине преко Теразија до зграде Председништва, а потом су наставлии Улицом кнеза Милоша до Владе Србије где се обратила студенткиња Емилија Миленковић.
На протест су дошли Мирослав Алексић из Народног покрета Србије, посланици Зелено левог клуба Ђорђе Павићевић, Јелена Јеринић, Роберт Козма, Добрица Веселиновић из Не давимо Београд, посланик Демократске странке Бранимир Јованчићевић, потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, лидер Еколошког устанка Александар Јовановић Ћута, лидер Покрета слободних грађана Павле Грбовић, копредседник странке Заједно Небојша Зеленовић.
Ово је био 15. протест "Србија против насиља".
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала