- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Пукла љубав“ – Матић званично у Рену /видео/

© AP Photo / Petr David JosekДушан Тадић и Немања Матић
Душан Тадић и Немања Матић - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2023
Пратите нас
Српски везиста Немања Матић допутовао је у Француску и дочекан је овацијама испред стадиона Рена, клуба са којим је званично потписао уговор. Италијански медији брује о свађи са тренинга између Матића и Жозеа Муриња, као и да је „пукла љубав“ што је искористио Рен.
За свега око три милиона евра француски прволигаш који има високе амбиције ове сезоне и играће на три фронта, довео је капитално појачање.
Иако има пуних 35 година јасно је да Немања Матић и те како може још доста да пружи. Потврда за то огледа се у чињеници да је прошле сезоне у дресу римског клуба одиграо чак 50 утакмица, укључујући и финале Лига Европе против Севиље, где су били и продужеци, током којих је замењен.
На једном од претходних тренинга Вучице, наводно је дошло до жестоке свађе Србина с Уба и темпераментног Португалца, после чега је било јасно да њих двојица неће даље моћи заједно.
Упркос претходној сарадњи у Манчестер јунајтеду и Челсију, испоставиће се да ће им се путеви разићи. Французи су помно пратили ситуацију и вребали прилику. Чекали су и дочекали.
Немања Матић је већ стигао у Француску, а испред стадиона Рена дочекан је овацијама. Клуб му гарантује место међу стартних 11, што у Роми свакако није имао, те је и то један од адута на који су играли челници Рена који се сладе тренутном ситуацијом и уживају о успешно обављеном послу.
Бивши репрезентативац Србије пратио је меч уводног кола Лиге 1 у ком је Рен пред својим навијачима био прељут за Мец - 5:1, а Србин је дочекан овацијама навијача који су скандирали његово име.
Рома ће на име обештећења инкасирати око три милиона евра.
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2023
СПОРТ
Невероватна асистенција чучњем – Немања је Партизанов херој из сенке /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала