- Sputnik Србија, 1920
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА

Развијена апликација АИ Исус

© Fotolia / Drobot DeanСвештеник током молитве
Свештеник током молитве - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2023
Пратите нас
Нова апликација под називом “Дописуј се са Исусом” (“Text With Jesus”) нуди корисницима виртуалне разговоре с познатим библијским фигурама попут Исуса, Марије и Јосифа.
Апликација, коју је развио Стефан Питер, председник компаније Кетлоф софтвер, темељи се технологији ЧетГПТ-ја, а корисницима обећава “духовно путовање” и “просветљујуће разговоре” кроз АИ интерпретације ових кључних историјских ликова.
Тако можете разговарати с Исусом који кориснике поздравља речима: “Добар дан, пријатељу! Ја сам Исус Христ и ту сам да разговарам с вама, пружим вођство и искажем љубав. Како вам могу помоћи данас?”

Доступан и Ђаво

Корисници за месечну претплату од 2,99 долара могу разговарати и с већином апостола. На апликацији су доступне и иконе из Старог завета као што су Адам и Ева, а ако доплатите можете разговарати и са Сотоном, наводи Бизнис инсајдер.
“АИ Исус” корисницима пружа свакодневне молитве и интерпретације библијских стихова. Апликација избегава контроверзне теме попут хомосексуалности, где АИ Исус наглашава да различити појединци и религијске традиције могу другачије тумачити такве стихове.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала