- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Сада и званично – Митровић отишао код Сергеја у Арабију!

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2023
Пратите нас
Александар Митровић, рекордер Србије по броју голова у фудбалској репрезентацији, постао је члан саудијског Ал Хилала где ће се придружити колеги из националног тима Сергеју Милинковић-Савићу, потврдио је званично његов нови клуб.
Пре озваничења сарадње од стране Ал Хилала, менаџер фудбалера Фулама Марко Силва саопштио је да је Александар Митровић по сваку цену желео да напусти Фулам и додао да је све договорено између лондонског клуба и Ал Хилала из Ријада, где ће најбољи стрелац репрезентације Србије свих времена наставити каријеру.
Митровић није био ни на клупи у мечу у ком је раније данас Фулам код куће убедљиво поражен од Брентфорда (0:3).
„Митровић није био у тиму јер претходних дана није тренирао са екипом. Он је на путу да напусти клуб. Добио сам информацију и потврду да ће отићи из Фулама у Ал Хилал, пошто су клубови постигли договор. Завршила се Митровићева ера у Фуламу. По сваку цену је желео да напусти клуб. Ако ме питате да ли би фудбалери требало да се понашају овако, не, то није нормално", рекао је португалски стручњак на конференцији за медије после меча.
Митровић (28) је постао најскупље продати играч Фулама у историји, пошто ће цена трансфера износити 50 милиона фунти. Претходни рекорд био је трансфер Рајана Сесењона у Тотенхем за 30 милиона фунти.
Душан Тадић и Немања Матић - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2023
СПОРТ
„Нисмо то очекивали“ – Мурињо љут на Матића?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала