Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Град погодио Северну Митровицу, велика материјална штета /видео/

© Tanjug / MILOŠ MILIVOJEVIĆПрљава киша у Београду
Прљава киша у Београду - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2023
Пратите нас
Услед снажног невремена које је данас, у поподневним сатима погодило Северну Митровицу и околину, причињена је велика материјална штета, а Привремени орган општине Косовска Митровица у сарадњи са Канцеларијом за Косово и Метохију већ ради на санирању последица олује и града.
На местима на којима је невреме оштетило кровове и другу инфраструктуру су ватрогасци и инспектори који раде увиђај и процену штете.
Како су саопштили из Привременог органа Општине Косовска Митровица на друштвеним мрежама, Инспекцијске екипе и екипе ватрогасне јединице већ се налазе на терену.
"Услед снажног невремена које је данас, у поподневним сатима погодило Северну Митровицу и околину, причињена је велика материјална штета. Оно што је најбитније јесте да жртава није било. Инспекцијске екипе и екипе ватрогасне јединице већ се налазе на терену, проверавају исход невремена и нанете штете на кућама, зградама и објектима", наводи се у саопштењу.
Упутили су апел грађанима да пријаве Инспекцијској служби Привременог органа општине Косовска Митровица штету коју је проузроковало данашње невреме.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала