- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Вучић: Србија и Бугарска ће играти у Лесковцу

© Tanjug / Сава РадовановићАлександар Вучић
Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 24.08.2023
Пратите нас
Последњи меч у квалификацијама за Европско првенство, који фудбалска репрезентација Србије игра 19. новембра са Бугарском, биће одржан на новом стадиону у Лесковцу, најавио је председник Србије Александар Вучић при обиласку „Дубочице“.
У пратњи функционера Фудбалског савеза Србије Драгана Џајића и Бранислава Недимовића, председника Републике Српске Милорада Додика, као и селектора сениорске репрезентације Драгана Стојковића Пиксија, Вучић је обишао нови стадион и најавио долазак репрезентације.
„Договорили смо се, 19. новембра са Бугарском играћемо овде последњи меч квалиафикација за Европско првенство. Сви ћемо да се скупимо да победимо Бугарску и после 24 године да одемо на Европско првенство. Биће најбоље и најјаче навијање. Овде је народ ватрено за Србију“, рекао је Вучић.
„Дубочица добро игра, можда заигра следеће године у највишем рангу. Мало да се појача и мало управу да појача. И Лозница напредује добро, само са Зајечаром имамо проблем“, изјавио је председник Србије.
На овом стадиону утакмицу квалификација за Лигу Европе играће и београдски Чукарички, који ће се идуће седмице састати са атинским Олимпијакосом.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала