- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пометња због Новака у Њујорку /видео/

© AP Photo / Aaron DosterНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2023
Пратите нас
Током финалних припрема за УС Опен, Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, користи прилику да се што више дружи са свима који га воле и поштују његов успех, а овога пута привилегију су имала деца са којима је играо тенис на Тајмс Скверу. Поред тениса српски ас је мало и одмарао и то заједно са Лионелом Месијем са којим се фотографисао.
Јасно је било када се Новак Ђоковић појавио на тренингу у Њујорку да су навијачи из Сједињених Америчких Држава пожелели да виде српског аса, али помама око његовог доласка и даље траје.
По први пут на Тајмс Скверу нашао се тениски терен што је била идеја компаније „Вотердроп“ чији је Новак амбасадор, а српски ас је очекивано био у главној улози. Деца су имала прилику да играју тенис против најбољег свих времена што је сигурно био невероватан доживљај.
Колико је Ђоковићева пажња значила тој деци довољно показује загрљај који је од њих добио на крају.
Српски ас још једном је изазвао праву пометњу својом појавом, а Америка је вероватно схватила колико је изгубила тиме што Новаку није било дозвољено да уђе у ту земљу прошле године.
После тениса, уследио је одмор и вечера после које се фотографисао са Лионелом Месијем, а фотографију је поделио Хорхе Мас, сувласник Интер Мајамија за који игра прослављени Аргентинац.
Ђоковић је последњи меч на УС Опену одиграо 2021. године када је у финалу изгубио од Данила Медведева. Отворено првенство Сједињених Америчких Држава на програму је од 28. августа, а први противник српског аса је Александер Мулер, 85. рекет света.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 24.08.2023
СПОРТ
Ђоковић сазнао име првог ривала у Америци
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала