- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

„Ослободите Трампа“: Затворска слика бившег председника САД на мајицама, шољама и доњем вешу /фото/

© AP PhotoБивши амерички председник Доналд Трамп фотографисан приликом хапшења у затвору округа Фултон у Атланти, Џорџија.
Бивши амерички председник Доналд Трамп фотографисан приликом хапшења у затвору округа Фултон у Атланти, Џорџија. - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2023
Пратите нас
Доналд Трамп Млађи почео је да продаје мајице и постере са очевом сликом из окружног затвора Фултон у Атланти.
Фотографија бившег америчког председника Доналда Трампа у тренутку када је стигао у затвор, постала је вирална, а његов син је то одмах комерцијализовао.
Убрзо након што је канцеларија шерифа округа Фултон објавила фотографију насталу приликом хапшења, што је први пут да се тако нешто десило било ком председнику САД, Доналд Трамп Млађи објави је поруку на друштвеној мрежи Икс (Твитер) најављујући нову линију мајици, шоља и постера са ликом свог оца, уз натпис „Ослободите Трампа“.
Мајица кошта 29,99 долара, шоља се продаје за 15,99 долара, постер је 19,99 долара, а син бившег председника је истакао да ће сав приход од продаје робе отићи у Фонд за правну одбрану „за борбу против тираније и лудила које видимо пред нама”.
„За разлику од многих, ја нећу покушавати да профитирам од овога, већ ћу учинити све што могу да помогнем“, написао је Трамп Млађи.
У међувремену, многи Трампови поштоваоци су на онлајн платформама почели да продају свакакву робу са фотографијом из затвора, укључујући и женске гаћице, преноси РТ.
Трамп се у четвртак предао у затвору округа Фултон у Атланти, у Џорџији, након што је оптужен за неколико кривичних дела повезаних са његовим наводним покушајем да поништи резултате председничких избора у Џорџији 2020.
Бивши председник је ухапшен, а затим брзо пуштен на слободу захваљујући споразуму о кауцији који су раније обезбедили његови адвокати, а којим је Трамп пристао да положи гаранцију од 200.000 долара, као и да испуни неколико других услова, попут пристанка да не користи друштвене мреже за таргетирање било ког од његових 18 саоптужених или сведока у предмету.
Доналд Трамп - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2023
СВЕТ
Трамп се предао у Џорџији, пуштен уз кауцију, па се огласио на Твитеру /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала