- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шок за Звезду – пораз од Вождовца!

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалери Црвене звезде
Фудбалери Црвене звезде  - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2023
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде доживели су шокантан пораз од Вождовца на гостујућем терену у петом колу Суперлиге Србије резултатом 3:2.
Готово да се не памти када је Црвена звезда последњи пут овако поражена у домаћем такмичењу, али се још једном потврдило да јој стадион на крову тржног центра у београдском насељу Вождовац никако не одговара.
Наравно, прва асоцијација на то је пораз 2017. године којим је Звезда остала без готово обезбеђене титуле.
Звезда је и сада изгубила прво место на табели, ТСЦ је победом над ИМТ освојио 13. бод у домаћем такмичењу, док Звезда остаје на 12 из претходна четири гола, што је довољно само за другу позицију, у овом тренутку.
Вождовац је, са друге стране, остао непоражен у актуелној сезони, уписао је другу победу и уз три ремија има девет поена, за трећу позицију на табели, испред Партизана који има седам, али и два меча мање.
У утакмици која је трајала више од стотину минута, домаћа екипа је већ током првог полувремена стекла предност од два гола.
Најпре је Бурмаз у петом минуту затресао мрежу Звезде, а у 44. је био прецизан и Нешковић.
На великих 3:0 за Вождовац у 61. минуту је повисио Теодоровић, свега шест минута пошто је ушао на терен и заменио стрелца првог гола Бурмаза.
Наду Звезди је у 74. минуту дао Родић, голом за 3:1, а до другог поготка црвено-бели су стигли у прво минуту надокнаде, када је пенал, због чега је Ђурђевић добио црвени картон, реализовао Канга.
Звезда је до краја надокнаде времена силовито нападала, али није успела да избегне пораз.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала