- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Богат спортски дан уз Спутњик: Орлови за лет у другу фазу, савршене грације и „несаница“ због Новака

© Sputnik / Лола ЂорђевићОгњен Добрић
Огњен Добрић - Sputnik Србија, 1920, 28.08.2023
Пратите нас
Понедељак, 28. август, биће изузетно садржајан дан за све оне који воле и прате спорт. Уз Спутњик ћете моћи да пратите уживо меч другог кола Мундобаскета где Србија од 14 сати игра против Порторика, већ од 17 на терен ће одбојкашице против Шведске, док ће око три сата иза поноћи меч првог кола УС Опена играти Новак Ђоковић.
Кошаркаши Србије демонстрирали су силу на премијери у Манили, савладавши недораслог ривала Кину, са 42 поена разлике.
Једина лоша ствар била је повреда Филипа Петрушева, бившег кошаркаша Црвене звезде који је каријеру наставио у НБА лиги у редовима Филаделфије. Искусни центар, који може да игра и четворку, искренуо је зглоб у раној фази меча и морао је да напусти паркет.
Није тренирао на последњем тренингу, али је селектор Светислав Пешић поручио да повреда није озбиљније природе и да осим неминовног отока нема других последица, те да ће бити на расплагању за наредне мечеве, док ће Порторико вероватно прескочити.
Сусрет Србије и Порторика, пратите уживо уз Спутњик спорт, а онда следи нови лајв практично већ што се заврши кошарка, уживаћемо у новој партији српских грација.
Тијана Бошковић и другарице имале су савршених пет од пет у групи и сата такмичење на Европском првенству настављају у осмини финала, а ривал им је Шведска.
Србија је апсолутни фаворит и тек сад креће оно право, нокаут фаза која води ка борби за медаљу. Србија је на првенство стигла као шампион света.
И за краја дана, као посластица остао је Новак Ђоковић. Најбољи тенисер света свих времена ће у току ноћи између понедељка и уторка, негде око три ујутру, играти меч првог кола против Француза Александера Мулера.
Подсетимо, Ђоковић у Њујорку јури 24. Гренд слем титулу, после једногодишње паузе због забране уласка у Сједињене Америчке Државе коју је имао као невакцинисани странац.
Богат спортски дан је пред нама, а ви останите уз Спутњик и испратите све поменуте мечеве и бројне детаље које ћемо се трудити да вам дочарамо.
Ангелина Топић, Будимпешта - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2023
СПОРТ
Ангелина Топић седма на Светском првенству
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала