Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Нападају ме они који би одмах увели санкције Русији /видео/

© Tanjug / NEBOJŠA RAUSПредседник Србије Александар Вучић обишао је завршне радове на реконструкцији моста преко Млаве у Петровцу на Млави
Председник Србије Александар Вучић обишао је завршне радове на реконструкцији моста преко Млаве у Петровцу на Млави - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2023
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да га нападају они који се залажу за санкције Руској Федерацији и који би волели да Србија води непријатељску политику према Москви.
Вучић је на питање новинара да прокоментарише написе у појединим медијама да је ишао на рапорт код руског амбасадора у Београду Александра Боцан-Харченка казао:

„Александра Боцан-Харченка познајем годинама и имамо изузетно коректан однос, могао бих да кажем чак и пријатељски, а када вам неко напише да сте ишли на рапорт код руског амбасадора тај неко полази од себе, јер они иду на рапорте код неких амбасадора.“

Он је нагласио да су они који то објављују људи који се залажу за санкције Руској Федерацији.
„Ти људи и медији би волели да водимо непријатељску политику према Русији, а кад им се укаже прилика да зараде неки политички поен на другој страни, неће часити часа. То говори о њиховој неприципијелности, неозбиљности и неодговорности“, рекао је Вучић током обиласка завршних радова на комплетној реконструкцији моста преко реке Млаве у Петровцу, који је део регионалног пута.
Он је додао да месеци пред нама неће бити лаки и да очекује много притисака и претњи и спровођења тих претњи у дело на КиМ.

„Чини ми се да месеци пред нама неће бити лаки и очекујем много притисака и претњи и спровођења тих претњи у дело на КиМ од стране оних који су недовољно одговорни и не разумеју да мир није само интерес Срба, већ и Албанаца“, рекао је Вучић.

Али, када видите колико других проблема у свету има, добро је када можете да градите и радите и осигурате какву такву будућност нашој деци, навео је Вучић.
Александар Боцан-Харченко и Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 28.08.2023
СРБИЈА
Вучић: Србија наставља складне односе са Русијом
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала